Grand Entertainment


Hai în echipa Grand Entertainment!

Hai în echipa Grand Entertainment!

Hai în echipa Grand Entertainment!
Hai în echipa Grand Entertainment!
intrum
Ne-am dorit să creăm un univers al timpului liber. Un loc în care oamenii să nu meargă doar la film sau doar la un biliard cu prietenii, ci în care să aibă parte de toate atracţiile într-un singur loc.

Despre Companie

Noi, la Băneasa Developments, credem că angajații noștri reprezintă cel mai mare avantaj și fundația care ajută creșterea afacerii. Cultura noastră ajută noii angajați să se integreze rapid într-un mediu de lucru care să garanteze satisfacție și o gamă largă de oportunități de dezvoltare a carierei. Mai mult decât atât, efortul pentru excelență profesională, lucrul în echipă, creativitatea și gândirea proactivă este permanent încurajat în compania noastră și ne complimentează mândria de a susține brandurile renumite pe care le gestionăm - Baneasa Shopping City și Grand Entertainment.    

Cauti un job?

Angajam!

Vezi Oferte
Hai în echipa Grand Entertainment!

Extra beneficii salariale!

Dacă ești un devorator de filme, pregătește-te să intri într-o altă dimensiune a vieții tale. O dimensiune în care nu doar că nu vei mai rata niciun film tare, ci le vei vedea chiar atunci când apar pe marile ecrane! Asta pentru că, pe lângă beneficiile salariale, ai din partea Grand Entertainment 4 invitații la film în fiecare lună, pe care le poți folosi când și cum vrei tu.