Grand Entertainment


Hai în echipa Grand Entertainment!

Hai în echipa Grand Entertainment!

intrum

Studii sau job?

La Grand Entertainment nu este cazul să faci asemenea alegeri. Este foarte important pentru noi ca prezența la job să nu-ți pericliteze în niciun fel continuarea studiilor. De aceea îți oferim program flexibil. Vei avea posibilitatea să optezi între joburi full sau part time, în functie de programul tău de la facultate.

Despre Companie

Știm că o echipă puternică reprezintă cel mai mare avantaj și fundația care ajută dezvoltarea afacerii. Astfel, cultura noastră ajută colegii noi să se integreze rapid într-un mediu de lucru care să garanteze satisfacție și o gamă largă de oportunități de dezvoltare a carierei. Mai mult decât atât, efortul pentru excelență profesională, lucrul în echipă, creativitatea și gândirea proactivă sunt permanent încurajate. La Grand Entertainment cu voința vii tu, dar managerii care să te susțină, echipa în care să crești și o frumoasă perspectivă de viitor sunt din partea noastră.    
grandcinema

Cauti un job?

Angajam!

Vezi Oferte
Hai în echipa Grand Entertainment!

Extra beneficii salariale!

Dacă ești un devorator de filme, pregătește-te să intri într-o altă dimensiune a vieții tale. O dimensiune în care nu doar că nu vei mai rata niciun film bun, ci le vei vedea chiar atunci când apar pe marile ecrane! Asta pentru că, pe lângă beneficiile salariale, ai din partea Grand Entertainment bilete la film în fiecare lună.
grandcinema