Grupul Popp & Asociații


Hai în echipa noastră!

Hai în echipa noastră!

Iulia Țăruș

Inginer

Afla mai multe

Ionela Ionescu

Project Manager

Afla mai multe

Tiberiu Vișan

BIM Manager

Afla mai multe
Hai în echipa noastră!
Hai în echipa noastră!

Ce oferim?

Oportunitatea de a fi implicat în proiecte importante din București și din țară, de care vei fi mândru când se finalizează. Programe de internship plătite, cu posibilitatea angajării la finalizarea programului. Participarea, în mod regulat, la cursuri de perfecționare. Lucrul într-o echipă de profesioniști. Sprijin pentru continuarea studiilor.

Despre Companie

Cu o experiență de aproape 20 de ani pe piața serviciilor de proiectare, oferim clienților noștri soluții inteligente, inovative și complete. Furnizăm servicii integrate, care acoperă întregul proces de proiectare: consultanță, expertizare și verificare tehnică, proiectare geotehnică, asistență tehnică și monitorizare, management de proiect sau testări ale materialelor de construcții. În plus, oferim soluții și tehnologii avansate, având dedicat departamentul de cercetare-dezvoltare. Suntem cunoscuți pentru proiectarea de infrastructuri de foarte mare adâncime, de până la 6 subsoluri sau structuri dintre cele mai înalte, de până la 35 de etaje.

Echipa noastră

Suntem un mixt de persoane de vârste diferite, cu hobby-uri și preocupări diverse, mai vorbăreți sau mai tăcuți, cu toții pasionați de ceea ce facem, profesioniști în domeniul nostru. Credem că în fiecare zi putem învăța ceva nou, indiferent dacă e legat sau nu de domeniul nostru. Ne încurajăm și sprijinim reciproc, iar când ni se alătură un coleg nou suntem alături de el în procesul de acomodare și înțelegere a activității.

Îți cauți un job?

Hai în echipa noastră!

Vezi Oferte
Hai în echipa noastră!

Valorile noastre

Ne ghidăm în activitatea noastră după valorile insuflate de fondatorii companiei.
Proiectăm construcții sigure, durabile, sustenabile. Promovăm inovația, bunele practici, transparența, autoperfecționarea continuă.
popp imagine

Ce ne dorim de la un viitor coleg?

Să se recunoască în valorile noastre, să își dorească să se perfecționeze și să pună pasiune în ceea ce face. Să aibă întrebări, să își ajute colegii, să zâmbească dimineața când ajunge la birou, dar și după-amiaza când pleacă.

Iulia Țăruș

Inginer

„”

Ionela Ionescu

Project Manager

„”

Tiberiu Vișan

BIM Manager

„”