Profi


Bine ai venit în echipa Profi!

Bine ai venit în echipa Profi!

Bine ai venit în echipa Profi!
Bine ai venit în echipa Profi!

Together is Better

Profi este despre mândria de a fi parte din cel mai extins lanț de magazine retail, despre implicarea și devotamentul membrilor echipei și, totodată, despre satisfacția de a lucra într-un mediu prietenos, propice dezvoltării tale pe plan profesional și nu numai.

Despre Companie

Numărând, în prezent, mai mult de 1000 de magazine, Profi se clasează în topul celor mai accesibile și căutate rețele de retail modern din România. Caracterizate prin inovație și flexibilitate, magazinele Profi se adresează atât spațiilor urbane, cât și zonelor din aproprierea aglomeratelor orașe și mediului rural. Profi a avut cea mai rapidă ascensiune, ajungând la performanța de a se clasa pe primele poziții în topul angajatorilor de retail , cu mai mult de 16.000 de membri la momentul actual. Pasiunea, încrederea și perseverența sunt criteriile de bază prin care se remarcă echipa Profi România.
carrefour

PROFItă de șansa ta!

Planurile și programele noastre sunt atent structurate pentru a oferi tot feedback-ul și dezvoltarea de care ai nevoie. Te așteptăm în echipa Profi, locul unde ești întotdeauna susținut și apreciat, indiferent de poziția pe care o ocupi!

Cauti un job?

Angajam!

Vezi Oferte
Bine ai venit în echipa Profi!

Be the best version of you

Suntem în căutarea unor oameni ambițiosi și motivați, pregătiți să se alăture unei echipe profesioniste și sa ducă mai departe succesul companiei Profi. Nu căutăm un singur tip de persoană. Diversitatea a fost întotdeauna unul dintre factorii care au contribuit la dezvoltarea companiei pe termen lung.

Vino în echipa noastră!

Toți angajații joacă un rol important în atingerea obiectivelor zilnice și credem cu tărie că doar împreună putem face ca povestea noastră să meargă mai departe.