Ubisoft


Bine ai venit la Ubisoft!

Bine ai venit la Ubisoft!

Ionuț Alexandru Leoveanu

LiveQA Associate Lead

Pasiunea pentru gaming mi-a transformat un job de vară într-o carieră de succes.

Afla mai multe

Ionuț Alexandru Weiscovici

Junior Gameplay Programmer

La Ubisoft vin cu zâmbetul pe buze și dornic să învăț lucruri noi în fiecare zi.

Afla mai multe

Claudia Petrache

Technical Support Analyst

Mediul de lucru cosy și prietenos de la Ubisoft m-a ajutat să mă dezvolt profesional.

Afla mai multe
Bine ai venit la Ubisoft!
Bine ai venit la Ubisoft!

Dezvoltă-ți creativitatea cu noi!

Când te alături echipei noastre, intri într-o comunitate de oameni pasionați, extraordinari, conectați de nevoia de a inova, de a fi creativi și de a lucra cu cele mai noi tehnologii pentru a crea cele mai intense experiențe de gaming
ubisoft

Despre Companie

Ubisoft are 10.000 de minți creative care acoperă 6 continente. Cu aproximativ 85% din personalul său dedicat dezvoltării jocurilor, Ubisoft are cea de-a doua cea mai mare echipă de creație internă din lume. Cele 27 de studiouri creative diferite ale companiei lucrează în fiecare zi pentru a oferi experiențe bogate și inovatoare de joc care reflectă creativitatea și diversitatea echipelor lor. Acest model de colaborare cross-studio înseamnă că fiecare membru al echipei are ocazia să participe la proiecte provocatoare, bazate pe titluri cunoscute precum Assassin's Creed, Tom Clancy's Ghost Recon, Tom Clancy's Splinter Cell, Tom Clancy's Rainbow Six, Tom Clancy's The Division , Rabbids, Rayman, Watch Dogs, Far Cry, The Crew, Just Dance și multe altele. Cu o rețea extinsă de distribuție globală, Ubisoft este, de asemenea, o companie care se află în contact strâns cu fanii locali.

O lume de eroi

De la maestrul Altaïr din Assassin's Creed la celebrul hacker Aiden Pearce din Watch Dogs, am creat eroi care să ne inspire și în care să se poată regăsi oricine. Hai în echipa noastră să creăm personaje noi și să bucurăm milioane de jucători din lumea întreagă.

Cauti un job?

Angajam!

Hai să creăm jocuri împreună!

Vezi Oferte
Bine ai venit la Ubisoft!

Hai să animăm lumea!

Noi, echipa Ubisoft, ne angajăm să îmbogățim viața jucătorilor cu experiențe de divertisment originale și memorabile. Construim lumi care sunt un loc de joacă pentru imaginație, oferind momente de surpriză, distracție și aventură, precum și oportunități de învățare și auto-descoperire. La Ubisoft vei crește și vei colabora cu echipe foarte talentate din întreaga lume. Mediul nostru de lucru prietenos te va inspira să te autodepășești pentru a crea lumi de care oamenii se vor îndrăgosti. Fie ca vorbim de un spion de elită, un asasin maestru sau un explorator fără teamă, l-am pus pe jucător în centrul tuturor jocurilor noastre.

Ionuț Alexandru Leoveanu

LiveQA Associate Lead

„Pasiunea pentru gaming mi-a transformat un job de vară într-o carieră de succes.”

     Echipa LiveQA, parte din departamentul Quality Control, oferă suport post-launch pentru toate titlurile AAA lansate de Ubisoft. Echipa LiveQA acționează ca un nod de comunicare între echipele parte din Customer Management și echipele de producție ale jocurilor.
     Ca parte din echipă, responsabilitatea specialistului LiveQA este să se asigure că titlul, odată ieșit pe piață, respectă cerințele de calitate ale grupului, iar experiențele neplăcute ale utilizatorului final sunt transmise către echipele de producție pentru a fi rezolvate.


Ionuț Alexandru Weiscovici

Junior Gameplay Programmer

„La Ubisoft vin cu zâmbetul pe buze și dornic să învăț lucruri noi în fiecare zi.”

     Job-ul de gameplay programmer presupune crearea și îmbinarea sistemelor necesare pentru a construi interacțiuni fun între jucători și joc. Gameplay programmer-ul are o relație foarte strânsă cu designerii și se fac schimburi de idei constant deoarece una dintre atribuțiile job-ului este partea creativă, de design. Alături de game designeri, noi creăm și înțelegem idei pe care le transpunem în cod și implicit în joc. Pe partea tehnică, un gameplay programmer trebuie să se poată adapta rapid la schimbări și să aibă skill-uri analitice foarte bune din punct de vedere al codului. De asemenea, trebuie să poată implementa o idee eficient, creându-și propriile sisteme de care se folosește pentru a atinge scopul dorit.


Claudia Petrache

Technical Support Analyst

„Mediul de lucru cosy și prietenos de la Ubisoft m-a ajutat să mă dezvolt profesional.”

     Poziția de Technical Support Analyst asigură nivelul 2 de asistență și suport atât pentru toți angajații Ubisoft cât și pentru partenerii externi.
     Ne ocupăm de managementul conturilor prin crearea și modificarea lor, acordarea de accese specfice pentru diverse aplicații sau share-uri interne. Creăm reguli de firewall care permit comunicarea între angajații Ubisoft și anumite servere sau comunicarea între mediul Ubisoft și serverele partenerilor externi.
     O parte importantă a job-ului nostru implică cunoașterea procedurilor și politicilor de securitate cu privire la accesul la informații.