BAT Romania


Intră în lumea BAT!

Anja Djuric

Brand Executive

Afla mai multe

Andrei Otineanu

Global Graduate Marketing

Afla mai multe

Andra Dafinescu

Global Graduate Finance

Afla mai multe
Intră în lumea BAT!
Intră în lumea BAT!

Facem față provocărilor!

Colaborarea, diversitatea și munca în echipă sunt elemente ce se regăsesc în tot ce facem la BAT. Aceste calități ne fac să devenim mai puternici și să ne menținem poziția de lider pe piața locală de tutun, oferind consumatorilor adulți o gamă diversă de produse cu nicotină. Suntem diferiți, pasionați, dedicați și bazați pe rezultate, iar toate acestea ne disting de alți angajatori.

Descoperă BAT București

Aplică pentru programul Global Graduate București

Despre Companie

BAT România este parte a grupului BAT, un grup care are operațiuni în peste 175 de țări din întreaga lume și peste 52.000 de angajați la nivel global. Povestea BAT în România a început în 1996 când a început construcția fabricii noastre de la Ploiești, în prezent al doilea cel mai mare centru de producție al companiei din Europa și între primele cinci la nivel global. BAT este un investitor strategic în România cu peste 500 de milioane de euro investiți în fabrica de la Ploiești. BAT este cea mai mare companie cu produse cu nicotină din România,  cu o cotă de piață de peste 50% și unul dintre cei mai mari contribuabili la bugetul de stat al României. BAT este un angajator strategic în România, cu peste 3.000 de locuri de muncă bine plătite în cadrul celor trei entități economice (BAT Investment – fabrica de la Ploiești, BAT Trading – compania de marketing și distribuție și GBS – centrul de servicii integrate din București). Numărul de angajați ai BAT a crescut constant, în medie cu circa 10% în fiecare dintre cei 25 de ani de existență a companiei în România. De asemenea, BAT generează alte 30.000 de locuri de muncă indirect, prin lanțul de distribuție și aprovizionare.
carrefour

Poți schimba o industrie!

Atenția noastră se concentrează întotdeauna pe găsirea talentelor cu o perspectivă nouă asupra viitorului și dorință de schimbare. Vino alături de noi și haide să construim împreună un viitor mai bun (A Better Tomorrow™)!

Îți cauți un job?

Hai în echipa noastră!

Vezi joburile
Intră în lumea BAT!

Bring your difference

Începe-ți cariera cu noi acum!
Dacă ești student și vrei să faci primul pas în carieră într-un loc în care ideile tale pot avea impact încă din prima zi, ai ocazia să faci asta cu noi participând la programul nostru de internship.
Tocmai ai terminat studiile și vrei să descoperi ce domeniu ți se potrivește cel mai bine? Alătură-te programului nostru de Global Graduate!
În cadrul programelor BAT ai ocazia să descoperi ce îți place și în același timp să te dezvolți într-un mediu care se află în continuă dezvoltare!
carrefour

Interesting fact

Știai că 60% din țigaretele produse în fabrica BAT din Ploiești sunt exportate către alte zeci de piețe din întreaga lume?

Află totul despre BAT Ploiești 

Descoperă programul Global Graduate din Ploiești  


Anja Djuric

Brand Executive

„”

Andrei Otineanu

Global Graduate Marketing

„”

Andra Dafinescu

Global Graduate Finance

„”