Mihai Tăpălagă

Mihai este cel care conduce echipa ISIC în România iar filosofia lui de business este - succesul reprezintă o sumă a eforturilor mici repetate de zi de zi. Absolvent de program MBA, Mihai vede proiectul ISIC Jobs ca pe un “disruptor” al modelului tradițional și putin desuet prin care platformele specializate promoveaza brandul de angajator al companiilor partenere și oportunitățile de carieră pe care acestea le oferă.
În afara activităților legate de ISIC, hobby-urile lui Mihai sunt: mersul cu bicicleta, cititul unei cărți bune și excursiile.

Octavia Brătulescu

 

Dacă ai nevoie de confirmarea că visul tău nu e prea mare pentru a fi realizat, dă-i un semn Octaviei și sigur îți va spune „hai să vedem de unde începem”. Cu zâmbetul mereu la purtător, preocupată de educare și educație, într-o continuă căutare de noi provocări, pe ea o vei găsi mereu înconjurată de oameni, bine, asta când nu se furișează să mai citească o carte sau să scrie vreun articol.

Andrei Dumitru

Andrei este responsabil de comunicarea cu clienții noi și cei deja existenți. El crede că lSlC Student Jobs va atrage majoritatea studenților care caută un loc de muncă și acesta este unul dintre motivele pentru care îi place să lucreze atât de mult in echipa noastră. În timpul liber îl găsești pe terenul de tenis cu prietenii lui.

Cristina Crișu

 

Cristina este absolventă a Universității de Arte din Bucuresti și responsabilă de comunicarea vizuală a brandului ISIC. Când nu jonglează între Photoshop, Illustator, Indesign și After Effects, te ține la curent cu cele mai tari oferte ISIC pe site, blog și social media. În timpul liber, o vei găsi adesea la cinema sau la expoziții.

Livia Ghiță

 

Pe Livia nu o să o găsiți în birou prea mult. Ea este responsabilă de comunicarea cu clienții noi. Își petrece cea mai mare parte a timpului în companii, ajutându-i să găsească cel mai bun mod de a se prezenta. Întotdeauna îi încurajează să se prezinte într-un mod friendly astfel încat să atragă studenții și proaspeții absolvenți.
În zilele în care nu este la birou, Livia călătorește. Și-a propus ca până la 35 de ani să vadă toată Europa.