Bosch


Bine ai venit la Bosch!

Geanina

Află mai multe

Pune bazele de mâine

S-ar putea să nu știi cum dar un lucru e sigur: vrei să modelezi viitorul cu ideile tale. La Bosch, ai posibilitatea de a aprofunda subiecte de interes în diverse arii de muncă, încă din timpul studiilor. Alătură-te nouă pentru un stagiu de practică sau pentru programul Working Student. În plus, ai posibilitatea de a te înscrie la Programul de Master susținut de Bosch.

Află mai multe

Bine ai venit la Bosch!
Bine ai venit la Bosch!

Working Student

Conducere autonomă, sisteme de propulsie electrică, industrie conectată, Internet of Things (IoT), sau Industry 4.0, cu noi vei avea posibilitatea să lucrezi în domenii diferite chiar în timpul studiilor. Fie în domeniul comercial sau tehnic, ca şi Working Student, poți să alegi să lucrezi part-time sau full-time împreună cu echipele noastre specializate.

Despre Companie

Grupul Bosch este prezent pe piaţa din România de aproximativ 25 de ani şi numără peste 6.500 de angajaţi. Cu două fabrici, un centru de cercetare şi dezvoltare și birouri de vânzări, toate cele patru sectoare de activitate ale grupului sunt reprezentate în România: Soluţii de mobilitate, Bunuri de larg consum, Tehnologie pentru construcţii şi energie și Tehnologie industrială. Bosch în România face parte din Grupul Bosch, lider global în furnizarea de tehnologii şi servicii. Obiectivul strategic al Grupului Bosch este de a furniza inovaţii pentru o viaţă conectată. Bosch sporeşte calitatea vieţii la nivel mondial prin produse și servicii inovatoare şi care stârnesc entuziasm.

Pe scurt, Bosch creează "Tehnică pentru o viaţă".

Bosch Cluj

În Cluj, Bosch operează o unitate de producţie pentru componente electronice auto din anul 2014. În cadrul fabricii funcţionează, din 2017, şi un Centru de Training cu săli de instruire moderne şi laboratoare de ultimă generaţie, dedicat formării elevilor din cadrul sistemului de învăţământ dual, dar şi pentru dezvoltarea continuă a angajaţilor Bosch. La fabrica Bosch Cluj, compania produce componente electronice de control pentru domenii precum siguranţă şi confort sau asistenţă la condus, cum ar fi unităţi de control electronice pentru sistemul de propulsie eBike, pentru asistenţă la parcare, dar şi unităţi de control pentru motor şi pentru airbag. Pentru creşterea competitivităţii şi eficientizarea producţiei, Bosch a implementat în locaţia din Cluj soluţii de Industrie 4.0, cum ar fi MES (Manufacturing Execution System).

Îți cauți un job?

Hai în echipa noastră!

Vezi joburile
Bine ai venit la Bosch!

Comunitatea Proud Student

Proud Student@Bosch este o comunitate în care ești inclus automat la venirea în companie. Activitățile sunt diverse oferind ocazia de a interacționa cu toate nivelele ierarhice, care te vor ajuta la dezvoltarea ta profesională și crearea unor relații de prietenie prin întâlniri informale cu alți studenți. Așadar, ai un context în care poți fi tu însuți, înconjurat de tineri, cu pasiuni diferite, diversitatea fiind punctul nostru forte.

Proiectul Start: Practică la Bosch

Compania Bosch, în parteneriat cu UTCN și Great People Inside, îți oferă oportunitatea de a face practică în fabrica Bosch, din Cluj. Studenții au ocazia de a câștiga experiență profesională reală, iar la final de a deveni eligibil pentru alte programe în derulare.

Geanina

„”

Alin

„”