E.ON România


Bun venit la E.ON România
Bun venit la E.ON România
Bun venit la E.ON România

Hai să inovăm împreună!

La E.ON, oamenii sunt întotdeauna pe primul loc. Noi dăm tot ce e mai bun – pentru ca și tu să poți oferi tot ce e mai bun! Talentele și experiența membrilor formează o echipă grozavă. Ne bazăm pe asta pentru a inova și dezvolta noi idei pentru îmbunătățirea vieții clienților noștri.
eon imagine

Despre Companie

Grupul E.ON este unul dintre cei mai mari operatori de rețele energetice și infrastructură energetică din Europa și un furnizor de soluții inovatoare pentru 50 de milioane de clienți. Companiile fanion ale grupului sunt Delgaz Grid şi E.ON Energie România, acestea desfăşurând activităţi de distribuţie, respectiv de furnizare a energiei şi a soluţiilor energetice pentru circa 3,3 milioane de clienţi. În prezent, operăm o reţea de distribuţie a gazelor naturale în lungime de 23.300 km, respectiv o reţea de distribuţie a energiei electrice de 82.300 km.

Începe astăzi să construiești energia viitorului!

E.ON oferă oportunități de dezvoltare perfecte pentru studenți și absolvenți. Furnizarea de energie a viitorului va fi la fel de inteligentă ca și oamenii care lucrează la ea. Prin urmare, căutăm oameni strălucitori care doresc să contribuie la crearea unui peisaj energetic durabil, precum studenți sau absolvenți de master plini de energie și dornici să învețe și să se dezvolte continuu.
Alege o carieră care contează și care modelează viitorul energiei pentru toată lumea. Indiferent dacă pasiunea ta este pentru date, produs sau software, E.ON este locul potrivit unde să îți începi cariera.

Îți cauți un job?

Hai în echipa noastră!

Vezi joburile
Bun venit la E.ON România

Modelează viitorul alături de noi!

Trăim o cultură în care învățarea continuă devine o parte integrantă a vieții noastre profesionale. Aici, energia ta modelează viitorul, iar talentul tău este cel mai important. Totodată, la noi vei găsi echilibrul perfect dintre viața personală și cea profesională.
eon imagine