Kaufland


Locul tău e la Kaufland!

Alina Bădărău

Talent Acquisition

Află mai multe

Ada Drăgușanu

Recruiting Reporting

Află mai multe

Adriana Andreca

Supply Chain Management

Află mai multe
Locul tău e la Kaufland!
Locul tău e la Kaufland!

Descoperă Kaufland!

Suntem o companie internațională din industria de retail, care pune accent pe dinamism, performanță și corectitudine. Împreună formăm o echipă puternică, în care fiecare angajat contribuie la succesul nostru. Locul tău e la Kaufland! Suntem unul din liderii pieței europene de retail ceea ce ne recomandă drept un angajator atractiv şi de încredere care oferă joburi diverse și șanse reale de dezvoltare.

Programe pentru tineri

Am pregătit pentru tine două programe prin care te poți dezvolta: Kaufland Internship Experience și Kaufland Trainee Program. Indiferent în ce etapă a carierei te afli – încă student sau absolvent, cu sau fără experiență: la noi fiecare candidat are șansa să-și dezvolte o carieră de succes. Cine optează pentru noi ca angajator, beneficiază de implicare în proiecte interesante, remunerate corespunzător, de o atmosferă plăcută de lucru şi de colegi amabili care trăiesc zilnic cultura noastră organizațională.

Despre Companie

Kaufland este o companie germană înființată în anul 1930, prezentă astăzi în 8 țări din Europa. În România, primul magazin a fost inaugurat în anul 2005, iar în prezent rețeaua numără peste 140 de magazine și peste 15.000 de angajați la nivel național. Kaufland România este un retailer recunoscut ca fiind Angajator de Top printr-o certificare internațională acordată de Top Employers Institute din Olanda.
kaufland

Îți cauți un job?

Hai în echipa noastră!

Locul tău e la Kaufland!

Vezi joburile
Locul tău e la Kaufland!
kaufland

Mizăm pe dezvoltarea ta!

Capacitatea de performanță a angajaților noștri este un factor decisiv pentru succesul companiei noastre. De aceea este datoria elementară a fiecărui manager să dezvolte cât mai eficient potențialul membrilor din echipa sa. Valoarea angajaților noștri și dezvoltarea lor în cadrul companiei reprezintă un indicator important. Ne susținem și ne încurajăm angajații să crească odată cu proiectele desfășurate. În schimb solicităm, într-un mod consecvent, ca fiecare dintre ei să se dedice activităților sale. Știm cât de importantă este recunoașterea meritelor pentru angajații noștri. Creăm un mediu de lucru în care apreciem performanța și dedicarea fiecăruia și care motivează angajații să atingă cele mai bune rezultate pentru Kaufland. Angajații noștri au dreptul să primească feedback. De aceea le oferim în timp util sugestii constructive de îmbunătățire.
Alina-Badarau

Alina Bădărău

Talent Acquisition

„”

La Kaufland am descoperit pasiunea pentru ce înseamnă să lucrezi în departamentul de Recrutare. Am interacționat cu persoane de la care am avut de fiecare dată ce să învăț și care m-au ajutat în dezvoltarea mea. Programul de internship m-a ajutat să-mi dau seama cât de important este să lucrezi în echipă și cât de importantă este resursa umană. Kaufland este cu și despre oameni.

Ada-Drăgușanu

Ada Drăgușanu

Recruiting Reporting

„”

Experiența de Internship în departamentul de Recrutare m-a ajutat să explorez o mare varietate din departamentele Kaufland.
Studentă fiind, acest prim job mi-a oferit responsabilitatea și organizarea pe care le căutam.
Colegii au fost mereu implicați, deschiși să mă învețe. Ei sunt cei cu care formez astăzi o echipă frumoasă.

Adriana-Andreca

Adriana Andreca

Supply Chain Management

„”

Am făcut parte dintr-un program de internship în vara anului 2020 iar de atunci fac parte din familia Kaufland. Această experiență mi-a fost necesară și o recomand oricărui student care dorește să se dezvolte pe plan profesional. Între timp am abolvit facultatea, iar la 20 de ani am un loc de muncă stabil și sunt mândră de realizările mele de până acum.