Kaufland


Locul tău e la Kaufland!

Locul tău e la Kaufland!

Livius

Trainee - retail

Afla mai multe

Carmen Odoroaga-Barbu

Intern - Dezvoltare Imobiliară

Afla mai multe

Ana Silivestru

Intern -Training și Dezvoltare

Afla mai multe
Locul tău e la Kaufland!
Locul tău e la Kaufland!

Descoperă Kaufland!

Suntem o companie internațională din industria de retail, care pune accent pe dinamism, performanță și corectitudine. Împreună formăm o echipă puternică, în care fiecare angajat contribuie la succesul nostru. Locul tău e la Kaufland! Suntem unul din liderii pieței europene de retail ceea ce ne recomandă drept un angajator atractiv şi de încredere care oferă joburi diverse și șanse reale de dezvoltare.
kaufland

Despre Companie

Kaufland este o companie germană înființată în anul 1930, ce deține și operează un lanț de peste 1.000 hypermarketuri în mai multe țări din Europa. În România, primul magazin a fost inaugurat în anul 2005, în prezent rețeaua numărând 119 magazine la nivel național. Kaufland România, singura companie din industria de retail căreia îi este recunoscut statutul de Angajator de Top printr-o certificare internațională acordată de institutul independent Top Employers Institute din Olanda, este cel mai mare angajator privat din economie cu peste 16.400 de salariati.

Programe pentru tineri

Am pregătit pentru tine o serie de programe prin care te poți dezvolta. Indiferent în ce etapă a carierei te afli – elev, student, absolvent, cu sau fără experiență: la noi fiecare candidat are șansa să-și dezvolte o carieră de succes. Cine optează pentru noi ca angajator, beneficiază de implicare în proiecte interesante, remunerate corespunzător, de o atmosferă plăcută de lucru şi de colegi amabili care trăiesc zilnic cultura noastră organizațională.

Cauti un job?

Angajam!

Locul tău e la Kaufland!

Vezi Oferte
Locul tău e la Kaufland!
kaufland

Mizăm pe dezvoltarea ta!

Capacitatea de performanță a angajaților noștri este un factor decisiv pentru succesul companiei noastre. De aceea este datoria elementară a fiecărui manager să dezvolte cât mai eficient potențialul membrilor din echipa sa. Valoarea angajaților noștri și dezvoltarea lor în cadrul companiei reprezintă un indicator important. Ne susținem și ne încurajăm angajații să crească odată cu proiectele desfășurate. În schimb solicităm, într-un mod consecvent, ca fiecare dintre ei să se dedice activităților sale. Știm cât de importantă este recunoașterea meritelor pentru angajații noștri. Creăm un mediu de lucru în care apreciem performanța și dedicarea fiecăruia și care motivează angajații să atingă cele mai bune rezultate pentru Kaufland. Angajații noștri au dreptul să primească feedback. De aceea le oferim în timp util sugestii constructive de îmbunătățire.
Livius

Livius

Trainee - retail

„”

Din punctul meu de vedere oportunitățile de promovare în cadrul companiei sunt multiple. Kaufland Management Program reprezintă un exemplu foarte bun în acest sens, întrucât îţi oferă șansa de a progresa într-un ritm foarte alert. Am întâlnit o atmosferă de lucru plăcută şi colegi dornici să mă ajute şi să îmi explice cu ce se ocupă ei în cadrul companiei.

Carmen Odoroaga-Barbu

Carmen Odoroaga-Barbu

Intern - Dezvoltare Imobiliară

„”

Pentru mine, stagiul de internship desfășurat în departamentul Dezvoltare Imobiliară a Kaufland România a fost o experiență extrem de utilă și de plăcută.

Am fost întâmpinată de o atmosferă prietenoasă ce mi-a permis să cunosc persoane de la care am avut de învățat. Am înțeles că, pentru a avea succes, o companie are nevoie de sinergie între departamente. Aceasta poate fi creată numai cu condiția existenței profesionalismului și a spiritului de echipă, factori pe care i-am întâlnit în Kaufland.

Această oportunitate m-a ajutat să descopăr noi pasiuni și să îmi clarific obiectivele de carieră.

Ana Silivestru

Ana Silivestru

Intern -Training și Dezvoltare

„”

În urma internshipului la Kaufland, mi-am confirmat că ceea ce vreau să fac pe viitor va fi legat de departamentul Resurse Umane. Deși înainte nu aveam o viziune de ansamblu asupra acestui domeniu, la Kaufland am reușit să îmi consolidez o părere despre interdependențele acestui departament cu întreaga companie și despre cum aduce acesta plus valoare angajaților Kaufland.

A fost o experiență frumoasă din care am învățat cât este de important echilibrul dintre a fi autonom pe procesul tău și a exista o permanentă sinergie și muncă în echipă cu întregul departament. Recomand acest program tuturor studenților care își doresc să se dezvolte și să își completeze cunoștințele din facultate cu o parte practică.