McDonald’s România


Oportunități

McDonald's România

Barista

National

McDonald's România

Manager Trainee

National

McDonald's România

CREW – Lucrator Comercial

National

McDonald's România

Guest Experience Leader

National

McDonald's România

CREW – Lucrator Comercial

National
Cu o echipă de peste 5.500 de angajați în România, McDonald’s are o cultură organizațională bazată pe integritate și diversitate. Avem colegi de toate vârstele și cu interese diferite și investim în traininguri pentru dezvoltarea abilităților de comunicare, lucru în echipă sau abilități specifice industriei alimentare. Punem preț pe angajații noștri și le oferim un program flexibil, diferite recompense prin campaniile naționale de motivare, variante prin care își pot mări veniturile prin sporuri de noapte sau de weekend, precum și posibilitatea de a avansa rapid în echipă.

Despre Companie

La nivel global, McDonald’s este cel mai mare lanț de restaurante cu servire rapidă din lume și numără peste 32 000 de restaurante ce servesc zilnic peste 60 de milioane de oameni în peste 100 de țări. De 28 de ani, McDonald’s este alături de clienții din România, le oferim produsele lor preferate și venim mereu cu inovații, deschidem restaurante noi, iar pe altele le transformăm într-un loc mai primitor și ne păstrăm promisiunea de a fi restaurantul preferat al clienţilor noştri.
Începând cu anul 2016, McDonald’s este parte a familiei Premier Capital, partenerul de dezvoltare pentru McDonald’s în Estonia, Grecia, Letonia, Lituania, Malta și România. În prezent, compania operează 174 de restaurante McDonald’s în șase piețe și are peste 9.000 de angajați. Premier Capital plc este o filială a Hili Ventures, compania holding a unui grup diversificat, cu un patrimoniu antreprenorial adânc înrădăcinat, datând din 1923. Prin diviziile sale, Hili Ventures este angajată în industria alimentară și retail, imobiliare și ospitalitate, precum și transport maritim, inginerie și tehnologie în 11 țări din Europa și Africa de Nord, cu o echipă de 11.000 de persoane.
Echipa McDonald’s e formată din oameni muncitori, ambițioși, pentru care interacțiunea cu alți oameni este o bucurie. Ne dorim să angajăm noi colegi dornici să învețe și să crească în cadrul unei echipe puternice și ambițioase.

McDonald's România

Manager Trainee

National

Îți cauți un job?

Hai în echipa noastră!

Vezi joburile disponibile

În România, McDonald’s este lider al pieței restaurantelor, cu 99 de restaurante și 55 de McCafe în 29 de oraşe si primește zilnic peste 200.000 clienți. Suntem alături de comunitate și investim constant în proiecte de educație și sănătate și "Ținem familiile împreună" prin intermediul Fundației pentru Copii Ronald McDonald.
deloitte