Metro


Totul e despre tine

Industria comerțului ne fascinează și ne dorim să fim alături de tine în călătoria spre cunoaștere și evoluție profesională prin oferirea accesului la informații, sprijin și sfaturi bazate pe experiența noastră. Fie că ești în căutarea primului tău job, fie că îți dorești să treci la următorul nivel, suntem pregătiți să îți oferim avantajele unui angajator de top.
metro

Despre Companie

Noi, la METRO, suntem campionul afacerilor independente, sprijinind antreprenorii locali prin cele 30 de magazine proprii și rețeaua LaDoiPași. Susținem afacerile locale prin oferirea de soluții multichannel diversificate și dezvoltarea unor relații solide și de lungă durată cu clienții Revânzători și HoReCa. Încă din 1996 construim cariere de succes, iar certificarea Top Employer confirmă angajamentul nostru de a îmbunătăți constant experiența colegilor prin crearea unui mediu de lucru sigur și stabil, cu oportunități de dezvoltare profesională, inclusiv la nivel internațional. #METROVIBE reflectă atmosfera de lucru prietenoasă și optimistă! Suntem mereu cu zâmbetul pe buze, pregătiți să trecem prin orice provocare împreună! Suntem 3700 #METROCHAMPIONS și te invităm să afli mai multe și să te alături echipei!

Dezvoltarea ta = Prioritatea noastră

O carieră la METRO este mai mult decât un simplu loc de muncă – este mediul perfect în care îți poți modela viitorul. Noi îți promitem ca vom fi alături de tine din prima zi și te vom ajuta să îți dezvolți abilitățile în fiecare etapă a carierei tale. Asta pentru că, la METRO, tu ești prioritatea noastră!

Îți cauți un job?

Hai în echipa noastră!

Vezi joburile disponibile

Perfect pentru studenți. Și nu numai.

Vrei o carieră de impact într-o companie internațională de top? Indiferent dacă ești student, absolvent sau tânăr profesionist, la METRO vei găsi oportunități de carieră perfecte pentru tine! Alătură-te programului nostru de internship în domenii precum Finanțe, IT, Logistică, Achiziții, Audit, Resurse Umane, Marketing sau aplică pentru un job entry-level.

Cultura METRO

Cultura noastră încurajează performanța, inovația și învățarea continuă. Este extrem de importantă pentru noi și poate fi experimentată în fiecare locație și în fiecare întâlnire - este ADN-ul modului în care lucrăm împreună.
Ajutăm cu pasiune și dedicare aproximativ 17 milioane de clienți cu 17 milioane de diferite provocări, ambiții și vise. Alătură-te unei echipe internaționale și ajută-ne să îmbunătățim modul în care comerțul poate sprijini afacerile independente din peste 30 de țări și nu numai.

Anca

„”

Pentru Anca, studiile în domeniul Psihologiei și experiența din Resurse Umane stau la baza activității de Manager Recrutare și Employer Branding. Îmbinând lucrul alături de echipă, acțiunile strategice, și orientarea către experiența candidaților și a angajaților, Anca contribuie constant la susținerea angajamentului METRO de fi un angajator de top.


Radu

„”

Din dorința de a îmbina cunoștințele de la facultate cu o perspectivă practică, Radu a decis să urmeze programul de Internship METRO în paralel cu studiile de la Facultatea de Cibernetică. Astfel, reușește să învețe constant lucruri noi, dar și să participe la activități de integrare și de dezvoltare personală organizate in cadrul echipei, beneficiind de susținere și sprijin din partea mentorilor.


Roxana

„”

Absolventă a Facultății FABBV din cadrul ASE, cu experiențe profesionale în domeniul bancar, agribusiness și retail, Roxana, managerul echipei Business Intelligence & Analytics, asigură dezvoltarea proiectelor de analiză avansată, prin furnizarea de soluții actuale și ingenioase pentru operațional și echipele de vânzări.