Microsoft


Noi suntem echipa Microsoft România! Hai să ne cunoaștem!

Cristina

Business Program Manager

Află mai multe

Laura

Customer Support Advocate

Află mai multe

Ramona

Technical Support Engineer

Află mai multe
Noi suntem echipa Microsoft România! Hai să ne cunoaștem!
Noi suntem echipa Microsoft România! Hai să ne cunoaștem!
La Microsoft ne unim forțele pentru a influența pozitiv lumea. Acest lucru arată modul în care ne conectăm unul cu celălalt la birou și în afara acestuia și modul în care conectăm comunitățile globale prin curiozitate, inovație și creștere constantă.
microsoft

Despre Companie

Compania Microsoft a fost fondată în anul 1975 pe data de 4 Aprilie de către Bill Gates și Paul Allen, iar prinicipala activitate la acel moment era să scrie diferite programme pentru alte companii.  La sfârșitul anului 1978, echipa Microsoft număra deja 25 de membri și avea venituri anuale de peste 2.5 milioane de dolari. Perioada 1978-1981 a consemnat un adevărat “boom” în activitatea companei, ceea ce s-a tradus într-o creștere fulminantă a veniturilor la peste 16 milioane de dolari și la o creștere a numărului de angajați până la 128 de personae. În anul 1983, compania a devenit multinațională prin deschiderea primelor sale birouri în afara SUA, în Japonia și în Marea Britanie, iar în anul 1985 a lansat cel mai cunoscut produs al său, cu care a doborât toate recordurile de vânzări : Windows. În prezent, peste 60 de milioane de oameni utilizează produsele Microsoft pe calculatoarele lor, ceea ce face din Microsoft cel mai mare producător de software din lume.
microsoft
La Microsoft, oferim o varietate de programe menite să te ajute să te dezvolți. Atunci când oamenii inteligenți cu o pasiune pentru tehnologie se întâlnesc, ei creează lucruri care schimbă lumea. Imaginează-ți impactul pe care îl poți avea.

Îți cauți un job?

Hai în echipa noastră!

Vezi joburile
Noi suntem echipa Microsoft România! Hai să ne cunoaștem!

Cerem de la colegii noștri, actuali sau viitori, să ne ofere ce au ei mai bun. Microsoft promite că va face același lucru față de angajații săi. La Microsoft România vei găsi un cadru ideal în care vei putea să crești din punct de vedere professional, dar și unul în care zi de zi să vii cu plăcere. Work & Fun!
Work.. Chiar dacă ești o persoană tânără, fără experiență sau cu mai puțină experiență profesională, asta nu înseamnă nicio secundă că nu vei fi implicat în proiecte importante. Internii noștri sunt implicați în proiecte reale, în cadrul cărora sunt încurajați și susținuți de către colegi să-și exprime și să-și aplice ideile și li se oferă posibilitatea să-și pună în lumină abilitățile și calitățile.
Fun… După ce ne încingem creierele în cadrul diferitelor proiecte la care luăm parte, trebuie să ne mai și relaxăm un pic! Pentru asta avem la dispoziție camere de relaxare, jocuri de darts, biliard, tenis de masă sau PlayStation unde putem să încingem rapid un duel între Messi și Cristiano Ronaldo împreună cu colegii.
Pentru a completa senzația de bine pe care vrem să o oferim colegilor noștri, în bucătăriile din sediul Microsoft România, punem la dispoziție în mod gratuit apă,cafea, o gamă variată de sucuri și de fructe proaspete.
microsoft

Cristina

Business Program Manager

„”

Laura

Customer Support Advocate

„”

Pasiunea mea pentru oameni si pentru a face lucrurile altfel m-a determinat sa aleg Microsoft ca angajator. Aici am gasit candrul care sa imi perminta sa desfasor o activitate centrata pe client si pe nevoile acestuia.

In acelasi timp, apreciez cadrul de dezvoltare pe care Microsoft ca si angajator il ofera cu precadere prin intermediul programelor si evenimentelor interne nascute direct din feedback-ul sau initiativele angajatilor.


Ramona

Technical Support Engineer

„”