Peek & Cloppenburg


Laura Duminica

Consilier Vânzări

Află mai multe

Cătălin Ștefan

Asistent Manager de Departament

Află mai multe

Carina Curelaru

Consilier Vânzări

Află mai multe

Job sau timp de studii?

La Peek & Cloppenburg le poți avea pe ambele, datorită programului flexibil prin care poți avea un super job în fashion și timp pentru facultate. Alătură-te echipei noastre și ajută-ne să modelăm viitorul modei!

Despre Companie

Peek & Cloppenburg este o companie de familie activă în domeniul modei, având sediile centrale în Düsseldorf și Viena. Încă de la înființarea sa în 1900 în Düsseldorf, Peek & Cloppenburg s-a dedicat simțului estetic și calității. În cei peste 120 de ani de la înființare, Peek & Cloppenburg  şi-a menţinut pasiunea intensă faţă de articolele vestimentare de calitate superioară, iar aceasta poate fi percepută în prezent de către clienţi în fiecare dintre aproximativ 160 de magazine din 16 țări. Totodată, compania se dezvoltă în permanență și deschide filiale în întreaga Europă. Din acest motiv, Peek & Cloppenburg este unul dintre comercianții de top din Europa care distribuie produse cu mărci multiple.
peek

Îți cauți un job?

Hai în echipa noastră!

Vezi joburile

De ce să lucrezi la Peek & Cloppenburg?

În plus față de entuziasmul pentru modă, perfecţionarea noilor angajaţi şi a celor cu experiență este în centrul atenției noastre.

Hai să #TakeaPeek și descoperă jobul potrivit pentru tine!
Îți oferim un mediu de lucru deschis și flexibil în care vei fi implicat încă din prima zi și oportunitatea de a-ți construi o carieră alături de oameni dedicați și pasionați de fashion. Pentru a permite angajaților noștri să își valorifice întregul potențial, le oferim cele mai bune programe de training și dezvoltare, precum și numeroase beneficii precum sporuri de weekend, reduceri de angajat și comisioane din vânzări.
peek

Laura Duminica

Consilier Vânzări

„”

La Peek&Cloppenburg am simțit din prima zi că am timp și pentru job dar și pentru facultate. Chiar pot să merg la toate cursurile, examenele le am la zi iar la finalul studiilor nu voi avea probleme cu experiența profesională.

Hai să #TakeaPeek!


Cătălin Ștefan

Asistent Manager de Departament

„”

Sunt de mai bine de 6 ani alături de Peek&Cloppenburg și pot spune că este un job perfect pentru studenți. Ai extrem de multe oportunități de creștere, este locul ideal unde îți poți dezvolta abilitățile de comunicare și ai parte de un program flexibil, care îți permite să îmbini cu ușurință viața de student cu cea profesională.

Îndrăznește să #TakeaPeek!


Carina Curelaru

Consilier Vânzări

„”

La Peek&Cloppenburg te obișnuiești rapid cu responsabilitatea unui loc de muncă și înveți să fii confortabil în situațiile neprevăzute și atunci când interacționezi cu oamenii.

Dacă ești studenti și îți dorești un program flexibil, hai să #TakeaPeek!