Sephora


We are Sephora
carrefour
carrefour
carrefour
We are Sephora
We are Sephora

Vino în echipa Sephora!

Traininguri, bonusuri, concursuri cu premii și cadouri de la furnizori sunt doar câteva dintre beneficiile de care te poți bucura în cadrul companiei Sephora.

Despre Companie

Lider în piața frumuseții din România, Sephora reușește de aproape 13 de ani să inspire și să construiască o comunitate activă a iubitorilor de beauty. Având în portofoliu peste 32 de magazine la nivel național și aproximativ 2300 de magazine la nivel internațional, brandul a reușit să se poziționeze drept cel mai mare retailer din România și nu numai.   Profesionalismul este unul dintre atuurile companiei. Sephora oferă prin intermediul magazinelor un spațiu dedicat frumuseții, atmosferă completată de o echipă entuziastă și axată pe dezvoltare.
carrefour

Fearlessness

Inovația, curajul și frumusețea sunt cei trei factori esențiali în construirea brandului de success Sephora. Astăzi, compania reprezintă o prezență puternică în domeniul frumuseții din țări din întreaga lume datorită diversității inegalabile a produselor de prestigiu din fiecare categorie și serviciilor din partea experților în materie de beauty într-un mediu interactiv de cumpărături.

Îți cauți un job?

Hai în echipa noastră!

Vezi joburile
We are Sephora

Îți plac provocările?

Să fii parte din echipa Sephora înseamnă să pășești într-o lume senzuală, distractivă și concentrată pe evoluție. Experimentează, învață și descoperă frumusețea din lucrurile mici!

Revoluționarea frumuseții

Lansată în anul 1970 în Franța, compania Sephora cuprinde astăzi cel mai mare grup de produse de lux la nivel mondial. Brandul a avut la bază un concept unic care a revoluționat industria beauty. Mai exact, magazinele Sephora au fost primele care au oferit cumpărătorului libertatea de a încerca produsele, de a le atinge, mirosi și explora.