TELUS International


Bun venit la TELUS International!
Bun venit la TELUS International!
Bun venit la TELUS International!

Investim în dezvoltare

O mare parte a filosofiei noastre este de a promova din interior. Peste 70% din echipa noastră de management a început ca agenți. Călătoria în carieră începe cu "Foaia de parcurs Learning @ TI" și programele sale IEvolve, IAspire, IExcel și ILead. Indiferent de stadiul carierei sau rolul în companie, avem programe de învățare concepute pentru a te dezvolta personal și profesional.

Implicarea în comunitate: “We Give Where We Live”

Vrei să te alături unei organizații care sprijină comunitățile locale și care îți oferă oportunitatea de a te implica în proiecte sociale? Cu programe de CSR apreciate la nivel global, TELUS International înțelege legătura dintre succesul unei companii și bunăstarea comunității. Până în prezent, membrii echipei noastre din România au oferit peste 19.800 de ore de voluntariat în cadrul celui mai important eveniment de CSR al TELUS International - TELUS Days of Giving - care are loc anual. Am construit împreună case, am renovat centre de copii, am recondiționat școli, ne-am autodepășit într-un maraton caritabil. Iată ce a însemnat pentru voluntarii noștri cea mai recentă ediție a initiativei TELUS Days of Giving - The Plogging Challenge, unde voluntarii nostri atat cei prezenti la evenimentul fizic, cat si remote au adunat 1000 de saci de gunoi din natura, echivalentul a 5 tone de gunoi. In plus, pentru fiecare sac de gunoi strans, TELUS International va planta 10 copaci prin intermediul partenerului nostru in aceasta initiativa. Pe lângă aceste inițiative, Fundația TELUS International Romania derulează anual un program de granturi prin care sprijină ONG-urile locale cu proiecte in domeniul sănătății, educației sau mediului. Până în prezent, Fundația noastră a avut o contribuție pozitivă în viețile a peste 39.000 de beneficiari, prin sponsorizări în valoare totală de 600.000 USD pentru 113 de proiecte din România.

Despre Companie

TELUS International este o companie inovatoare de customer experience care proiectează, construiește și furnizează soluții digitale de ultimă generație, inclusiv AI (inteligență artificială) și moderare de conținut, pentru branduri apreciate la nivel mondial. Cu peste 62.000 de angajați în întreaga lume, TELUS International are operațiuni în 28 de țări și oferă suport în peste 50 de limbi, colaborând cu peste 600 de clienți din industrii cu o creștere accelerată.

#ItsDifferentHere

Indiferent care sunt motivele pentru care vei decide să ni te alături, te asigurăm că vei găsi aici locul în care vei dori să continui. O organizație în care sunt promovate diversitatea și inclusivitatea. Colegi cu care te vei simți bine chiar și de la distanță: activități fun, conexiuni speciale și interacțiuni valoroase. O cultură diferită în centrul căreia ești chiar tu. telus

Ce profil de candidat căutăm

Suntem într-o continuă misiune de a identifica, recruta și integra în organizația noastră noi membri compatibili cu cultura noastră, care să ne împărtășească spiritul de echipă, gândirea inovatoare, pasiunea pentru dezvoltare și atenția față de comunitate.
În prezent avem poziții disponibile în următoarele domenii:
 • Mobile Customer Support
 • Customer Experience
 • Backoffice Gaming Support
 • HR
 • Digital Solutions
 • Software Customer Support
  Ne dezvoltăm în mod constant departamentele, astfel încât, indiferent de nivelul tău de experiență, vei găsi la TELUS International oportunitățile de care ai nevoie pentru a pune bazele carierei tale sau pentru a o duce la următorul nivel.
 • Îți cauți un job?

  Hai în echipa noastră!

  Vezi joburile disponibile
  Bun venit la TELUS International!

  Despre TELUS International Romania

  Prezentă în România din anul 2007, TELUS International are în acest moment spații de birouri în București și Brașov, cu posibilitatea de a lucra în regim de telemuncă de oriunde în România (“work from anywhere”).
  Echipa numără în prezent aproximativ 2.500 de membri și așteptăm noi candidați care să ni se alăture pe parcursul acestui an pentru a gestiona interacțiunile cu clienții și pentru a oferi asistență tehnică prin telefon, e-mail, chat sau social media unor branduri globale din industrii precum tehnologie, jocuri, turism și ospitalitate sau telecomunicații.
  Procesul de recrutare a început în luna ianuarie și vizează persoane care cunosc, pe lângă limba engleză, o a doua limbă străină. Spre exemplu, căutăm în special vorbitori de limba franceză, dar și vorbitori de germană, spaniolă, italiană, portugheză etc.
  Compania oferă opțiuni de program flexibil, în mai multe ture, cu normă întreagă (full-time) sau cu jumătate de normă (part-time).
  telus

  Oportunități de dezvoltare

  Indiferent de poziția pentru care aplici, la TELUS International vei fi poziționat și bine echipat pentru succes, prin intermediul programelor de Learning & Development, al culturii care te susține să-ți atingi potențialul și al echipei care îți va fi alături la fiecare pas. Vei găsi aici lideri care să te inspire și sprijine în dezvoltarea ta și vei avea la rândul tău oportunitatea de a avansa în carieră. Poți urma, astfel, poveștile de succes ale multor colegi de la TELUS International care au început cu o poziție entry level și au ajuns să coordoneze echipe întregi de oameni, chiar și regionale. Membrii echipei TELUS International din Bucuresti beneficiaza de acces gratuit la o sala de fitness cu o gama larga de echipamente si acesorii de inalta calitate, construita intr-unul din birourile noastre. Angajatii care lucreaza in alte orase decat Bucuresti, sau remote, beneficiaza de un discount lunar pentru abonamentul de fitness.