Alătură-te echipei TELUS!

Alătură-te echipei TELUS!

Alătură-te echipei TELUS!
Alătură-te echipei TELUS!

Investim în dezvoltare

O mare parte a filosofiei noastre este de a promova din interior. Peste 70% din echipa noastră de management a început ca agenți. Călătoria în carieră începe cu "Foaia de parcurs Learning @ TI" și programele sale IEvolve, IAspire, IExcel și ILead. Indiferent de stadiul carierei sau rolul în companie, avem programe de învățare concepute pentru a te dezvolta personal și profesional.
telus

Despre Companie

TELUS International Europe este un furnizor de servicii de outsourcing BPO (business outsourcing process) și ITO (outsourcing IT). Compania are 5.500 de membri în nouă locații din Bulgaria, România, Marea Britanie și Irlanda, oferind o experiență inovatoare pentru clienți multi-canal și soluții digitale pentru clienți globali în peste 35 de limbi.

telus

Cauti un job?

Angajam!

Vezi Oferte
Alătură-te echipei TELUS!

Program flexibil

Timpul este prețios și viața este ocupată. De aceea încercăm să ne adaptăm cât mai mult stilului de viață al membrilor echipei noastre, oferind schimburi de zi sau noapte full-time sau part-time. Membrii echipei care lucrează noaptea se pot bucura în continuare de mediul nostru distractiv și social cu avantaje, cum ar fi camere de jocuri, camere de relaxare, bibliotecă și multe altele. De asemenea, asigurăm transportul la domiciliu la sfârșitul programului.
telus