UniCredit Bank


Oportunități

UniCredit Bank

Internship in HR Administration

Bucuresti
Lucreaza alaturi de noi!

Lucreaza alaturi de noi!

Lucreaza alaturi de noi!
Lucreaza alaturi de noi!

Suntem uniti prin diversitate internationala

Cultura noastra incluziva ne inspira sa colaboram si sa crestem la nivel global, impartasind diferite experiente. Fiecare voce, cultura si perspectiva imbogateste comunitatea noastra: One Bank, One UniCredit.

Despre Companie

La UniCredit, credem in Banking pentru lucrurile care conteaza. Ne-am luat angajamentul sa facem ceea ce conteaza pentru clientii, comunitatile si colegii nostri, ceea ce inseamna sa oferim solutii reale la nevoi reale, pentru a obtine rezultate tangibile. #DoWhatMatters este esenta a ceea ce suntem si cine vrem sa fim. Aceasta este promisiunea pe care UniCredit o face angajatilor actuali si viitori.

Evidentiem ce este mai bun in oameni

Oamenii nostri sunt principalul nostru atu, nu doar angajati. Sustinem echilibrul munca-viata, cream un mediu de munca dinamic si de sustinere.

Sustinem dezvoltarea oamenilor

Ne provocam oamenii sa depaseasca asteptarile lor pentru a atinge obiective si mai mari. Investim in dezvoltare profesionala si personala prin oportunitati de invatare si de crestere.

Cauti un job?

Angajam!

Vezi Oferte
Lucreaza alaturi de noi!

Construim viitorul impreuna

Cu totii contribuim la succesul nostru comun. Transformam modul in care lucram si gasim solutii simple la provocari complexe, datorita unei atitudini focusate pe determinare, creativitate si inovatie.
unicredit