UniCredit Bank


Alatura-te echipei <br>UniCredit Bank!
Alatura-te echipei <br>UniCredit Bank!
Alatura-te echipei <br>UniCredit Bank!

Lucreaza alaturi de noi

#DoWhatMatters

La UniCredit, credem in Banking pentru lucrurile care conteaza. Facem ceea ce conteaza pentru clientii nostri si comunitatile in care activam, precum si pentru colegii nostri, ceea ce inseamna sa oferim solutii reale la nevoi reale, pentru a obtine rezultate tangibile.
#DoWhatMatters este esenta a ceea ce suntem si cine vrem sa fim. Aceasta este promisiunea pe care UniCredit o face angajatilor actuali si viitori.

Despre Companie

In Romania, UniCredit Bank este una dintre principalele institutii financiare, oferind servicii si produse de inalta calitate pentru toate categoriile de clienti. UniCredit Bank isi propune sa mentina permanent clientul in centrul activitatilor sale, sa fie un partener cu care se lucreaza usor si sa fie o parte foarte activa a comunitatilor in care isi desfasoara activitatea

Evidentiem ce este mai bun in oameni

Piata muncii se afla in continua schimbare. Cu totii cautam cel mai bun loc de munca, un loc in care ideile noastre sa conteze. La UniCredit investim in talentul tau.
Iti oferim un mediu de lucru prietenos, unde investim in valorile personale. Pretuim echilibrul intre viata de la birou si cea din afara lui.
La UniCredit, in spatele fiecarui coleg gasesti o persoana care isi urmeaza pasiunile si isi atinge scopurile atat la birou, cat si in afara acestuia.
Poti fi parte din universul pe care il construim impreuna, totul intr-un grup international unde diversitatea este considerata o resursa.
Ai sansa sa-ti implinesti ambitiile, sa faci diferenta.
Sa faci ceea ce conteaza.

Sustinem dezvoltarea oamenilor

Ne provocam oamenii sa depaseasca asteptarile lor pentru a atinge obiective si mai mari. Investim in dezvoltare profesionala si personala prin oportunitati de invatare si de crestere.

Îți cauți un job?

Hai în echipa noastră!

Vezi joburile
Alatura-te echipei <br>UniCredit Bank!

Alaturi de studenti si tineri absolventi

Oferim oportunitati de internship perfecte pentru studenti si tineri absolventi prin programe de dezvoltare unice, construite in jurul experientei academice.
unicredit

Etica si Respect

“Etica” si “Respectul” sunt cele doua valori care reprezinta ceea ce este important pentru Grup astazi. Ele ne unesc si ne definesc cultura: modul in care luam deciziile si in care actionam pe baza acestora. Prin “Etica si Respect”, UniCredit genereaza valoare durabila, pe termen lung, din activitatile noastre comerciale.
Scopul nostru este sa cream un loc de munca bazat pe diversitate si incluziune, unde toata lumea are oportunitatea de a contribui la succesul nostru. Valorile UniCredit sunt reflectate in politicile noastre de resurse umane, care promoveaza activ respectarea completa a drepturilor, valorii si demnitatii oamenilor si a mediului, facandu-ne un angajator de top.