Hei! Ești student și îți cauți un loc de muncă? Echipa Grand Entertainment (GE) te va primi cu prietenie și căldură!

În echipa noastră nu numai că vei avea parte de o experiență profesională valoroasă, dar vei avea și o mulțime de alte beneficii. Dacă ești student la început de drum și iubești filmele, ești candidatul ideal. În plus, poți alege joburi full time, dar și part time.

Experiența acumulată va fi unică și te va ajuta pe întreg parcursul carierei tale. Orice drum vei alege, joburile noastre te vor forma pentru provocări profesionale viitoare. Indiferent dacă ești la început de drum sau ai schimbat deja câteva joburi, odată ce vei intra în echipa GE vei simți că aici e locul tău!

Toți am fost o dată în viață la început de drum și nu știam spre ce să ne îndreptăm. A venit și rândul tău. Alege cu sufletul, vino alături de noi și poți să te simți ca un erou din filmul tău preferat. Așa cum probabil că ai văzut în “Bohemian Rapsody”, povestea lui Freddie începea cu un job destul de banal. Dar în timp, cu ajutorul învățăturilor culese pe parcurs, acesta ajunge să concerteze în fața a milioane de oameni, pe una dintre cele mai mari scene ale lumii. El însă nu este singur pe drumul lui de succes. Este înconjurat de o echipă care l-a îndrumat permanent. Dacă și tu simți că ai potențial pentru o carieră sub lumina reflectoarelor, hai să ne cunoaștem!

Noi credem că atragem oamenii potriviți, așa că, dacă simți că e locul în care te vei descoperi, ești bine-venit în echipa noastră!

Pe lângă un pachet salarial complex și faptul ca poți viziona o mulțime de filme, lucrăm permanent să creăm un mediu de lucru în care să revii cu entuziasm, iar cunoștințele acumulate și prieteniile pe care le vei lega să te îndrume o perioada îndelungată. Este ceea ce cauți?