Cauti jobul ideal dar inca nu ai avut noroc?

Poate ca CV-ul tau are nevoie de un mic boost! La urma urmei, in mainile unei persoane din Resurse Umane, CV-ul tau este ceea ce vorbeste pentru tine. Trebuie sa te imaginezi ca un produs pe care vrei sa il cumpere recruiter-ul iar CV-ul tau ca reclama care te promoveaza.

Acum vine intrebarea “Cum facem reclama cat mai atractiva?”

Ei bine, pentru asta exista Kickresume, platforma care iti ofera acces la numeroase template-uri de CV si scrisori de intentie, cu care poti iesi in evidenta din multime. Tot ce trebuie sa faci este sa iti creezi cont folosind butonul de mai jos, alegi template-ul, completezi cu datele tale CV-ul si gata, te poti intoarce la vanatoarea de joburi cu un CV frumos aranjat si cu personalitate😊.

Fun fact: Studentii care au un CV frumos se angajeaza cu 60% mai rapid decat studentii cu un CV urat.

In plus, posesorii legitimatiei ISIC au 100% reducere la abonamentul Kickresume Premium pe o perioada de 6 luni, in care ai incluse 50 de template-uri de CV si scrisori de intentie, website personal, 20.000 de texte predefinite si multe alte lucruri care te vor ajuta pentru urmatorul interviu.

Esti student si nu ai inca legitimatia ISIC?

Autor Articol
Andrei Dumitru

Articole Recente

Cauti jobul ideal dar inca nu ai avut noroc? Poate ca CV-ul tau are nevoie de un mic boost! La urma urmei, in mainile unei persoane din Resurse Umane, CV-ul tau este ceea ce vorbeste pentru tine. Trebuie sa te...

Cum sa ajungi de la tanar absolvent...

Cand vine vorba de cariera, cu totii ne dorim sa avansam cat mai repede pe scara ierarhica, sa fim cat mai apreciati de sefi si de colegi la locul de munca si, evident, ca veniturile sa fie cat mai consistente....