Bancile si serviciile financiare. In zilele noastre si la modul in care societatea in care traim este construita, este aproape imposibil ca in activitatea de zi cu zi sa nu interactionezi intr-un fel sau altul cu bankingul.

Fie ca esti student la o Facultate de profil si te pregatesti pentru o cariera in banking sau deja ti-ai inceput o cariera in acest domeniu, sau chiar daca directia ta profesionala nu are nicio treaba cu domeniul banking, un lucru este cat se poate de sigur : toti ajungem sa interactionam cu bancile intr-un fel sau altul.

Fie din calitatea de angajat, fie din calitatea de client.

Oricare va fi modul in care vei ajunge sa interactionezi cu sectorul bancar, cred ca esti de acord cu mine cand spun ca este important sa intelegi cat mai bine cu ce se mananca acest domeniu.

Recomandare

ISIC Jobs a facut o scanare a pietei si a descoperit o varianta excelenta si cu un “return” rapid raportat la timpul investit de tine: UniCredit Learning Sessions.

UniCredit Bank, una dintre cele mai importante institutii financiare din Romania, si-a propus sa ajute tinerii sa inteleaga mai bine care este treaba cu bankingul in Romania.

Cu acest obiectiv in minte, banca isi expune “artileria grea” si ii aduce fata in fata cu tine pe unii dintre cei mai buni specialisti ai domeniului.

UniCredit Learning Sessions reprezinta o initiativa laudabila a bancii ce consta intr-o serie de sesiuni live, in cadrul carora specialisti din banca vor veni sa-si impartaseasca propria experienta si sa discute intr-un cadru relaxat diverse teme de interes din acest domeniu.

Primul webinar din cadrul Unicredit Learning Sessions va avea loc pe data de 26 Aprilie de la ora 14.00 si va aborda tema : Asigurarile atasate creditelor bancare.

Speaker in cadrul acestei sesiuni va fi Laura Crintea, Head of Insurance in cadrul UniCredit Bank.

Laura ne va povesti tot ce este mai important si mai relevant legat de acest domeniu si ne promite ca, la finalul sesiunii, domeniul ne va parea mult mai prietenos si mai familiar.

Cum poti participa la aceasta sesiune

Este extrem de simplu. Da click pe butonul de mai jos, lasa-ti numele si adresa de email si luni dimineata pe 26 Aprilie vei primi pe email link-ul catre acest webinar.

Autor Articol
Andrei Dumitru

Articole Recente

“Construiește-ți o carieră în construcții” – Sesiune...

ISIC Jobs și-a propus să le aducă tinerilor cele mai ofertante companii pentru ca ei să aibă un start de succes în carieră. Iar pentru ca totul să fie perfect, ne-am dorit ca aceste companii să aibă cât mai mult...

Taking care of your mental health during...

This subject is sensitive to some, but I believe it needs to be addressed. Hi, I am Claudia and my past depression and burn out helped me developed my passion for mental health which later made me a Mental Health...